Sider

onsdag 26. september 2012

Baby votter med ugle

I går var jeg på strikketreff  i hobbyklubben her jeg bor.Der fikk vi utdelt dette mønsteret på små uglevotter.Damen sa det var eget mønster,men jeg syntes de ligner veldig på noe jeg har sett før.Er bare usikker på hvor,så om noen kjenner til hvor det kommer fra blir jeg glad.Fikk lov til å strikke disse for salg av denne damen som hadde med mønsteret,men om jeg har rett så har noen andre laget det før og da vil jeg gjerne spørre om lov til å strikke flere av dem for salg av rette vedkommende.
Disse er strikket i Dale babyull.

11 kommentarer:

Liv-Toril sa...

Søte små ugler.

Charlotte sa...

Disse var kjempesøte! :)

A-I sa...

Søte votter da!

Jeg har strikket noe lignende en gang men like er de ikke. http://aisverden.blogspot.no/2010/09/uglevotter.html

Wenche/chawo sa...

A-I uglevottene du har strikket var flotte og jeg ser helt klart en likhet i uglen.Mulig denne uglen har vandret rundt på nettet så lenge at jeg får store problemer med å finne ,damen/mannen som en gang satt seg ned og utarbeidet mønsteret på uglen første gang.Uansett så skal denne personen ha en stor takk.
jeg har kontaktet en dame i Usa som sa det var bare å bruke det,men jeg er fortsatt ikke helt sikker på at det er hennes votter som er gjort om til det mønsteret jeg har.

shygirl sa...

Så søte votter. :)
Jeg strikket et par slike for en stund siden og da fant jeg mønster hos denne damen;
http://strikkehikke.blogspot.no/2012/06/uuuuhu-vottemnster.html
De ser ut som samme mønster, bare uten teksten. :)
Selve uglen er nok ikke så lett å finne ut hvem som har laget først, det er så mange omtrent like på nett at det nesten kan være hvem som helst.
Ha en fin dag.

Wenche/chawo sa...

Shygirl du har er helt klart inne på noe her.De så veldig like ut.Fant bare en liten forandring foran og bak var de nesten også like,de jeg har strikket mangler tekst som du skriver og har en forandring på selve hoved mønsteret bak.

Olajda sa...

veldig fine votter, uglene er bare søte :)
hilsen fra Aleksandra

Guri sa...

Kjempesøte!

Grete sa...

Flotte ugle votter.

byLivA sa...

Nyyyydelige votter :-)

Stine sa...

Helt likt de hos meg ja :/