Sider

fredag 19. desember 2008

Tufsetroll



Endelig ble jeg ferdig med siste bestillingen før jul.Tufsetrollet er 60 cm og Artic ullgarn .Dette blir nok det siste tufsetrollet jeg noen gang strikker.Er lei av dem nå har strikket 20 stk av dem,så det får holde.Hvis jeg ikke finner ut at jeg trenger et selv da, i en eller annen str.
Trenger en liten pause fra kosedyr og nisser også ,så jeg strikket en kopptu i går.Herlig med litt forandring.På pinnene nå har jeg enda en ny isskrapevott,men den skal ikke leveres før i januar,så jeg har startet på et sitteunderlag også.Det er første gangen jeg strikker sitteunderlag,så jeg er litt spent på resultatet etter toving.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempefint Tufsetroll. Det er klart en blir lei av det en lager mange like av. Godt å prøve seg på noe nytt også :)

The Synnøve Way sa...

Så fint et tufsetroll. Skjønner godt du blir lei når du har laget så mange. Men sikkert artig underveis også. Ha en flott helg.

LivM sa...

Flott troll du har laget! Vil få ønske deg og dine en riktig God Jul!

Anonym sa...

Stikker bare innom for å ønske deg og dine enn riktig God og fredfull Jul.

Elin sa...

Har en award til deg på bloggen min :D

Jorun sa...

Ha en fortsatt god jul!

Hildes kort sa...

SÅ flott et tufsetroll da...Kan skjønne at du er lei når du har laget 20 stk....hehe...hadde nok ikke blitt ferdig med en engang jeg..hehe...
Takk for julekortet forresten...
Ønsker deg en fortsatt god jul..

Anonym sa...

Knallsøtt tufsetroll :)
Ha ei fin helg :)

Anonym sa...

Kjempefint Tufsetroll!
Jeg har ikke strikket et eneste et enda, selv om jeg har hatt lyst på et i laaaang tid. Kom til og med så langt at jeg kjøpte garn til et, men så ble det garnet brukt til andre ting isteden. Men en gang blir det vel et tufsetroll på meg også :)