Sider

fredag 19. desember 2008

TufsetrollEndelig ble jeg ferdig med siste bestillingen før jul.Tufsetrollet er 60 cm og Artic ullgarn .Dette blir nok det siste tufsetrollet jeg noen gang strikker.Er lei av dem nå har strikket 20 stk av dem,så det får holde.Hvis jeg ikke finner ut at jeg trenger et selv da, i en eller annen str.
Trenger en liten pause fra kosedyr og nisser også ,så jeg strikket en kopptu i går.Herlig med litt forandring.På pinnene nå har jeg enda en ny isskrapevott,men den skal ikke leveres før i januar,så jeg har startet på et sitteunderlag også.Det er første gangen jeg strikker sitteunderlag,så jeg er litt spent på resultatet etter toving.

10 kommentarer:

trulte sa...

Kjempefint Tufsetroll. Det er klart en blir lei av det en lager mange like av. Godt å prøve seg på noe nytt også :)

Synnoves-strikkekrok sa...

Så fint et tufsetroll. Skjønner godt du blir lei når du har laget så mange. Men sikkert artig underveis også. Ha en flott helg.

LivM sa...

Flott troll du har laget! Vil få ønske deg og dine en riktig God Jul!

trulte sa...

Stikker bare innom for å ønske deg og dine enn riktig God og fredfull Jul.

Elin sa...

Har en award til deg på bloggen min :D

kamelia sa...

Ha en fortsatt god jul!

Hilde sa...

SÅ flott et tufsetroll da...Kan skjønne at du er lei når du har laget 20 stk....hehe...hadde nok ikke blitt ferdig med en engang jeg..hehe...
Takk for julekortet forresten...
Ønsker deg en fortsatt god jul..

Renate sa...

Knallsøtt tufsetroll :)
Ha ei fin helg :)

Heklejenta sa...

Kjempefint Tufsetroll!
Jeg har ikke strikket et eneste et enda, selv om jeg har hatt lyst på et i laaaang tid. Kom til og med så langt at jeg kjøpte garn til et, men så ble det garnet brukt til andre ting isteden. Men en gang blir det vel et tufsetroll på meg også :)

文章 sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍