Sider

søndag 11. september 2011

Strikkekafe med garnkjøp

I går var jeg på Strikkekafe med mange andre koselige damer på PROJO.Praten gikk lett og vi hadde det artig sammen.Siden Projo ligger på Skarnes tar det litt tid å reise dit.Så jeg får ikke tatt turen så ofte som jeg har lyst til.Derfor måtte jeg også passe på å få handlet litt,når muligheten til å klemme og kjenne på alt det herlige garnet de selger,var der.
Så nede i handleposen min havnet 6 herlige nøster med garn,et blokksett så jeg kan få dreisen på blokkingen av sjal og til slutt mønster Pamuya shawl.Sjalet har jeg tenkt å ta med på setra for å kose meg med strikkingen av det der. Takk for et hyggelig treff til dere alle sammen som var der ,og takk til Projo damene som holdt strikkekafen for oss.


Minner også om den lille Give Awayen jeg har gående med denne lille gevinsten


mer om den finner du her

9 kommentarer:

LivM sa...

Takk for sist Wenche, jeg ser du har fått med deg mye nydelig garn og blokkesett er jo helt nødvendig. Lykke til med prosjektene.

Guri sa...

Ser ut som du har fått kjøpt deg masse herlig garn:) Nydelige farger også.
Ha en fin søndag!

Bente`s Hobbyrom sa...

Takk for sist Wenche , artig med strikketreff gitt , så mye fint du fikk med deg :O) Herlige garger og herlig garn , klem fra Bente :O)))

Bente`s Hobbyrom sa...

farger.... heter det hi hi.

HobbyMegHer sa...

Så herlig garn!!
Kos deg med strikkingen. :)

Koselig med slike strikketreff. =)

Linda sa...

Masse herleg garn du har kjøpt. Heldige at du bur slik at du kan reisa, om det tek litt tid. Her i frå hadde det tatt 6 -7 timar :) vert litt langt å reise då, men eg har vore der ein gong å handla. LITT garn fekk eg då med meg heim att....

MayM sa...

takk for sist. Det var så koselig å se deg igjen.Gleder meg til å se resultatet av garnet du kjøpte :-)

Tanja sa...

Så bra dere har kost dere på strikketreff! Er litt misunnelig her, men jeg skal nok få til å komme en gang jeg også:) Herlig garnfangst du fikk med deg hjem:)

Marit Johanne sa...

Herlig garn! Ja, det går ikke an å komme til Projo uten at noe garn blir med hjem :) skulle gjerne vært der en tur jeg også, men det blir litt langt. Heldige dere som var der!