Sider

torsdag 8. september 2011

Mor og barn smykke

I år skal jeg starte tidlig på julegavene ,det var i allefall planen.Og gavene skal helst være håndlaget.Så jeg titter rundt på Epla og på salgsblogger for å finne dem.
Til nå har jeg ikke fått kjøpt en eneste julegave,men jeg har fått kjøpt mye til meg selv.
Mor og barn smykket fant jeg i bloggen til Lunamon og falt pladask.Problemet mitt er at øredobbene må være veldig lette for at jeg skal kunne bruke dem pga høreapparatene.Så jeg tok kontakt med Monica,ang mitt lille problem.Hun var så snill å byttet ut glass skjørtene med akryl skjørt.
Så nå er jeg en lykkelig eier av et mor og barn sett.


Bildene har jeg lånt fra bloggen til Lunamon ta en tur i bloggen hennes den er vel vært et besøk.Hun jobber nå også med å lage andre lette øredobber ,så jeg venter spent på hva som dukker opp.

4 kommentarer:

Lunamon sa...

Tusen takk for de fine ordene.
Glad du er fornøyd. Og ja det kommer andre lette øredobber.
Det er link til min facebook side på bloggen min, dersom andre ønsker å komme i kontakt med meg. Har på FB alle smykker i album, så det er lettere å finne fram :o)

Ha en strålende dag videre.

Marianne Vik Design sa...

Så nydelig det settet var! Flott at du fikk byttet om glasset. Greit når man kan be om sånne ting! Jeg har ikke kommet igang med julegaver ennå, men jeg har også planer om å handle en del av dem på epla i år! Gøy å støtte andre kreative, og ekstra moro å gi bort litt unike, ordentlige hånlagde ting. Klem

MayM sa...

Så flotte smykker du har kjøpt deg :-)

smykkerbylenec sa...

Jeg har også snoket rundt etter julegaver, men endt opp med gaver til meg selv :)))