Sider

fredag 17. juni 2011

Mine rampete naboer og votter

På hytten min midt i skogen har vi mange firbente naboer.Vi har daglig besøk av hare,og sauer med lam,disse er fredelig og greie. De gjør heller ikke noe ugang.Så har vi to naboer som helst vil spise opp alt de ser.Sitter du ute i kurvstolen spiser de på den,har du på deg jakke med store knapper vil de gjerne spise knappen også.Og her er litt til de gjerne spiser trillebår,kaffekopper,pledd og strikketøy og ellers, alt de kommer over, men det de liker aller best er trappen min.
Selv om de er rampete er de veldig koselige naboer som følger etter deg over alt,de er også de første som møter deg ved grinden når du kommer og de siste du ser og krangler litt med før du reiser fra hytta.Er de ikke flotte ,kan jo ikke la være å bli glad i disse to rampe jentene.Så det er bare å ta med seg alt inn,og lage ny trapp til høsten.Har også strikket votter i varmen,må ha noen på lager til messene i høst.
Disse er strikket i Lanett fra sandnesgarn på pinner nr 2,5.Mønsteret finnes i Alt om julen spesial 2007 fra Norsk ukeblad.De er mitt bidrag til Et år i farger på Hb.

12 kommentarer:

gyldenkron sa...

Hehe, rampete naboer.
Flotte votter

Talentina sa...

ser ut som at vi har samme type naboer men de to vi har som naboer de kommer ikke inn i hagen vår enda når gjæret var ødelagt hehe (hjorten trakker det ned) hehe men kjempe flotte votter!!

hobbyvenn sa...

Så koselige naboer, men litt vel "stuevarme" kanskje? Ser ut til å være flotte omgivelser du har hytten i. Søte votter du har strikket også. God helg!

MayM sa...

Nydelige votter du har strikket. Forstår godt at du har et varmt hjerte for dine firbente rampete naboer :-)

Tante Grusom's Manier sa...

Gi dem ei skive brød eller et eple så blir de kanskje mindre rampete,de klipper jo gresset ditt da.
Vottene var flotte gøy å se det du lager.Ha en fin helg

LivM sa...

Vottene dine likte jeg godt. Jeg tror faktisk at jeg har det bladet :-)

Bente`s Hobbyrom sa...

He he sleng deg opp på ryggen på en av dem å ri deg en tur , sååå koselig. Herlige votter du har strikket . Klem fra Bente :O)

mimouna sa...

Naboer som spiser trapper, møbler og strikketøy er litt spesielt ja! Men de var jo fine da. Det var vottene dine også. God helg!

Marianne Vik Design sa...

Det er jo noe av kosen med hytte synes jeg, de firbente vennene/ naboene man får. De man ser igjen hver gang man er der :)Selv om de også kan være litt til bry når de absolutt skal spise på alt...

Turid Bylund sa...

Fine votter og kjempefine rampete naboer! :) Sauene våre kommer hjem på besøk rett som det er og prøver å spise opp jordbæra, før vi vennlig, men bestemt viser dem veien tilbake ut i marka. ;) God helg!

Torunn sa...

Herlege naboar og flotte vottar.

Sissel`s syglede sa...

Slike naboer skulle jeg så gjerne ha hatt gitt. Da skulle de blitt skikkelige bortskjemt og fått spise hva de ville mens jeg løp bak og repparerte. Høres ut som en fin plass dere har:-)
Ha en finfin søndag.