Sider

onsdag 12. januar 2011

Tusen Tusen Takk til mine forumsvenner hos Projo


I dag når jeg gikk i post kassen fant jeg til min store overraskelse en pakkelapp fra Projo.Jeg hadde jo ikke bestilt noe der i det siste.Heldig vis bor jeg nærme postkontoret så jeg ,løp nesten opp i leiligheten med resten av posten og ilte videre til postkontoret.Der fikk jeg overlevert en stor pakke ,nysgjerrig som jeg er ,ble den 5 minutters lange spaserturen tilbake lang.Stor var overraskelsen når jeg åpnet pakken og fant hele 22 nøster med herlig garn ,et sett med flettepinner og pinnemåler.Og ikke minst en koselig hilsen hvor det sto God bedring til deg Chawo.Hilsen dine forumvenner hos Projo.Og alle navnene deres på.Det brevet skal jeg ta godt vare på.Det er nå gått to timer siden jeg hentet pakken,men jeg ble så rørt og glad at jeg har trengt litt tid på å få summet meg og skrive disse takke ordene.Dere er en herlig gjeng alle sammen.Det er en stund siden jeg fant frem til Projo forumet,og jeg tørr ikke tenke på alle timene jeg har brukt der,men det tyder jo på at jeg trives kjempe godt på forumet.Så tusen tusen takk igjen alle sammen,dette er en dag jeg vil huske lenge. Skulle ha skrevet så mye mye mer, men det er vanskelig å finne de riktige ordene nå.
Og formen skal jeg ikke klage over blir fort sliten ,men det retter seg nok snart.

9 kommentarer:

hobbyvenn sa...

Så bra at pakken falt i smak. Den fortjener du. Kos deg med alt garnet. Skal bli spennende å se hva du får ut av det.. God bedring fremdeles!

MayM sa...

Så flott pakken kom vel fram. Det var en glede for oss å kunne sende deg en liten oppmuntring. Det er også en stor glede for oss å ha deg på forumet vårt. Det er alltid artig å gå inn å se hva du har strikket siden dagen før, små figurer, luer, votter m.m. For å være sikker på at du ikke skulle gå tom for garn :-) valgte vi det isteden for blomster ! Riktig god bedring til deg fortsatt !

Ulla-Bella sa...

Garn er jo den perfekte gaven, og jeg kan godt forstå at du ble rørt, for det var utrolig gjort av forumsvennene:)

LivM sa...

Så flott at du likte det du fikk. Det er jo artig å kunne være med på slike overraskelser. Ønsker deg en riktig god bedring og en stor klem!

Bente`s Hobbyrom sa...

He he er det ikke moro med slike overraskelser :0) Det er deg væl unt :0)))) Stor klem fra Bente

Tante Grusom's Manier sa...

GFint at gaven falt i smak kos deg med nøstegodisene.Gleder meg å se hva du tryller ut av det med pinner og garn.De beste ønsker for fremtiden.

Torunn sa...

Å, så heldig du er. Koseleg med slike oppmuntringar i kvardagen!

Guri sa...

Så koselig at du likte gaven; den fortjente du! God bedring! Gleder meg til å se hav du lager av alt garnet :)

Berit sa...

Flott å høre at du likte pakken! :)