Sider

tirsdag 28. april 2009

Sy kursJeg deltar på sy kurs på Projo.Første oppgave var nålmappe i Japansk bretteteknikk.Og jeg følte meg virkelig som en nybegynner i sømens verden.For dette fikk jeg ikke til.Nålmappen ble ikke like fin på vrangen som på retten.Så nå har jeg øvd og øvd og sydd tre stykker.Jeg ser utviklingen går den rette veien ,så da er det vel bare å øve mer og mer.Hvem skulle tro at jeg er utdannet innen søm og sydd og brodert 3 bunader med dette resultatet.Trøster meg med at ,man ikke kan få til alt.Den grønne og hvite med blomster er den første jeg prøvde meg på.

9 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Hei!
Jeg syntes de var fine, alle sammen:-) Skal også sy disse, men har ikke kommet meg i sving med det ennå:-) Blir nok litt øvelse med meg også.

Bente`s Hobbyrom sa...

Disse var bare kjempefine. Ikke noe iveien med detta.Kan ikke du legge ut alle bildene på Projo så vi ser at noen går på duracell batterier he he.

Pinnepenn sa...

De ble flotte!

Synnøve sa...

Synes den ble fin jeg. Tror du stiller for store krav til deg selv. Japansk bretteteknikk er gøy forresten.

Wenche sa...

Mulig du har rett Synnøve,at jeg stiller litt høye krav til meg selv,men jeg går inn med liv og lyst når jeg skal lære meg noe nytt.Og vil helst ikke gi meg før jeg syntes det er perfekt.Selv om jeg skal sitte å lage nålmapper til alle jeg kjenner fremover.For artig var denne teknikken,så det tar nok en stund før jeg går lei.

LivM sa...

Du må ikke klage for disse ble da flotte!

Maibritt sa...

Artig med dette sykurset, nålemappa di ble riktig så flott.

dorthe sa...

Kjempefine nåleputer:) Vi kommer til å bli flinke når kurset er slutt:)

Marit Irene sa...

Superfine!