Sider

lørdag 7. mars 2009

Synnøve`s uglehals
Måtte bare strikke uglehalsen til Synnøve,som et av mine bidrag i hals/skjerf alongen i mars.Strikket den av restegarn på pinner nr 7.Siden jeg ikke hadde 12 like knapper til øyer ,brukte jeg treperler som tåler vask til øyer.De kan nok med fordel byttes ut med knapper ,når jeg får tid til å kjøpe det.Dessverre er bildet blitt veldig mørkt,har strikket den i en nydelig blåfarge,som ikke kommer til sin rett på bildet.Så vil jeg få takke Synnøve for det flotte mønsteret som ,du finner her
Selv strikket jeg denne når jeg satt på sykehuset og håpet at mannen min skulle bli bedere.Den hjalp meg til å ha litt annet å tenke på.Så til dere alle som har ringt og sendt hilsner ,vil jeg bare si tusen takk.Han er mye bedere nå.

8 kommentarer:

LivM sa...

Disse uglene har blitt veldig populære. Her gjorde de seg godt, og halsen din ble flott! Sikkert deilig og varm! Fint at det går fremover med din mann!

dorthe sa...

Veldig fin hals.. vet hvor vanskelig det kan være å ta bilde slik at det ser riktig ut med farger og slik. Kluten din var kjempefin og jeg er begynt på slik jeg også.. og nå har jeg fått dilla:)

MayM sa...

Veldig flott uglehals du har strikket.

Torunn sa...

Flott uglehals!!

Pinnepenn sa...

Veldig fin uglehals. Godt å høre at mannen din er bedre.

Tino sa...

Flott uglehals. Morsomt med samarbeid imellom alongene, det dukker opp ugler overalt :)

LindaN sa...

Fin uglehals :) Mopsyen så jo nesten levende ut... sikkert fargespillet i garnet somj gjør det, hvis den er så enkel å strikke som du sier ;)

Synnøve sa...

Halsen ble kjempeflott.
Og masse god bedring til mannen din.