Sider

onsdag 18. februar 2009

Påske kylling.


Har strikket mitt første bidrag i denne alongen.Den var veldig lett og grei å strikke.Det som tok mest tid var å få rotet seg til å tove den.En annen fordel er også å lese mønsteret før man begynner,det gjorde ikke jeg.Så når jeg oppdaget at heklekroken skulle frem,kom det en liten nedtur.Men alt som skal hekles kan jo også strikkes tenkte jeg .Derfor har den bare strikkede detaljer,men jeg lover skal prøve å lære meg hekle kunsten i løpet av året.
Når jeg fornøyd hadde gjort den ferdig sier min ene sønn : Mamma hvorfor lager du bare stygge ting ,for tiden.Kan du ikke strikke noe pent ,sånn du gjorde før.Vel det er vel av sine egene en skal høre det.

7 kommentarer:

Tino sa...

Hehe ikke alltid barna våre er helt fornøyd med det vi lager. Kyllingen var morsom da :)

strikkeogtove sa...

He,he ja de barna får sagt det. syntes den var gøyal eg..

Solfrid sa...

Av barn og fulle folk........!
Men kyllingen din var helt herlig den.

Monai sa...

jeg synes påskekyllingen er søt .Jeg synes påsken er så hærlig en tid.

Irene sa...

jeg synes den var kjempeherlig!! Hvor har du kjøpt oppskriften?
Jeg har også laget noen som skal henge, men de har en annen fasong.

Wenche sa...

Jeg har fått oppskriften gjennom påskealongen på Projo,så det jeg vet om den er at det står Høner nr 19.Og at garnet er Tove .

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹